Vacature Administrateur

Functieomschrijving

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij

Een modern en professioneel administratiekantoor die al meer dan 12 jaar de administratie van MKB ondernemers verzorgt, ondernemers adviseert en al hun financiële, administratieve en fiscale zaken verzorgt. Vanuit ons boekhoudkantoor te Den Haag begeleiden wij daarnaast (startende) ondernemers bij de oprichting van bedrijven. Tevens hebben wij een nevenvestiging in Rotterdam. Binnen ons kantoor is de omgang informeel en collegiaal. Met een team van ongeveer 5 deskundige en ervaren medewerkers bedienen wij klanten door het gehele land. In verband met de groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar een ervaren nieuwe collega. Afhankelijk van de wensen is het mogelijk om een flexibele werkweek in te richten (16-32 uur).

Jouw uitdaging en werkzaamheden

De functie bestaat uit het verwerken van de bank- en kasgegevens middels de software pakketten. Je hebt minimaal 1-3 jaar ervaring opgedaan met het verwerken van bank- en kasgegevens, bijvoorbeeld bij een accountantskantoor of administratiekantoor (recente ervaring is een vereiste om voor de functie in aanmerking te komen). Je dient bij aanvang dienstverband zo goed als gelijk zelfstandig de werkzaamheden te kunnen uitvoeren.

Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker voor de functie van boekhoudkundig medewerker. De functie is beschikbaar als parttime voor minimaal 16-32 uur. Het heeft de voorkeur de functie z.s.m. in te vullen. Een team player met een actieve ondernemende instelling die in staat is zelfstandig en accuraat te werken. Betrokken is met de klant en zijn of haar belang van de onderneming. Je bent klantgericht en weet van aanpakken. Bij aanvang zal een tijdelijk contract aangeboden worden van 6 maanden die bij goed functioneren verlengd kan worden.

Functie-eisen

In het bezit van MBO niveau 4 diploma of een minimaal gelijkwaardige opleiding. Belangrijke competenties: goede communicatieve vaardigheden, accuraat, resultaat- en service gericht. Kan goed geconcentreerd werken en heeft cijfermatig inzicht.

Werkzaamheden 

  • inkoopfacturen te verwerken
  • verkoopfacturen opmaken en inboeken
  • opstellen van btw aangiftes 
  • opstellen van jaarrekeningen 
  • het boeken van de kas en bank
  • opstellen van de aangifte inkomstenbelasting 
  • het controleren van de grootboek(tussen)rekeningen.
  • mee te denken over de optimalisatie van onze processen.
  • coachen stagiaire(s)
  • salarisadministratie kunnen verzorgen is een pré

Ons aanbod

Een zelfstandige baan waar jouw inbreng van belang is voor het bedrijf. Afhankelijk van opleiding en ervaring een bruto maandsalaris van € 1.800,- t/m € 2.000,-. 

Wij bieden tevens de mogelijkheid om de werkzaamheden ter ondersteuning van ons kantoor in Rotterdam gedeeltelijk uit te voeren. De reiskosten worden in dit geval vergoed.

Opgegeven bruto loon is bij fulltime dienstverband 40 uur. Geïnteresseerd, reageer dan zo spoedig mogelijk. Stuur een sollicitatie met je curriculum vitae en een motivering naar info@wegwijsadministratie.nl.

Sollicitaties worden enkel en alleen in behandeling genomen als je voldoet aan de gestelde functie eisen en kan buigen over de vereiste relevante ervaring. Enkel de sollicitanten die door ons uitgenodigd worden ontvangen een reactie op de sollicitaties.

Opleidingsniveau: MBO

Carrièreniveau: 1-3 jaar aantoonbare ervaring 

Uren: 16-32 uur per week

Schuiven naar boven