Hulp bij belastingaangifte

Als particulier dient u jaarlijkse de aangifte
inkomstenbelasting in te vullen. Om er zeker van te zijn dat dit op tijd en
correct gebeurt, is het verstandig om dit uit te laten besteden aan onze
experts in Den Haag. We kunnen u adviseren, maar ook uw aangifte volledig
verzorgen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw aangifte in uw voordeel wordt
ingediend.

  • Snel en adequaat
  • Kwalitatief
  • In uw voordeel!
0
Deals gesloten
0
Ondernemers
0 +
jaar ervaring
aantal aangiftes ingediend
0
Aangiftes ingediend
Afbeelding1

Besteed uw belastingaangifte uit

De juiste belastingaangifte indienen kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Wij ontzien u graag van deze last, zodat u tijd bespaart. Ook kan het zo zijn dat uw situatie is gewijzigd: misschien koopt u een huis, gaat u scheiden of verandert er een situatie in uw Box 3. Dit heeft gevolgen voor uw aangiftes en daarom is het goed om op de hoogte te zijn wat de invloed van deze veranderingen kan zijn op uw belastingaangifte. We gaan hier graag met u over in gesprek en helpen u verder.

Hulp bij uw aangifte van Wegwijs Administratie & Advies

We kunnen verschillende aangiftes volledig verzorgen, zoals inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting en loonheffingsbelasting. Daarnaast geven we u graag advies over verschillende aftrekposten, waaronder hypotheekrenteaftrek, partnervergoeding en giften. Dit is met name van toepassing op de aangifte inkomstenbelasting. De aangifte wordt door ons opgesteld en door meerdere collega’s nagekeken om zo onze kwaliteit te waarborgen.

Wat kost hulp bij aangifte inkomstbelasting?

Door uw aangifte door ons te laten verzorgen, bespaart u uiteindelijk tijd en geld, zodat u zich weer volledig op andere zaken kunt richten. Ook kunt u geld besparen doordat we u adviseren over de juiste aftrekposten. Daardoor betaalt u niet meer te veel belasting.

Klantervaringen

Wegwijs Administratie & Advies in Den Haag is er niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren. Bekijk hieronder een aantal ervaringen van onze klanten.

Gebaseerd op 32 recensies.
Muhammed Kocak
Muhammed Kocak
2021-11-09
De juiste informatie gekregen om mooie stappen te kunnen nemen met mijn bedrijf voor succes!!! Zeer tevreden! Ga zo door jongens!!
F Aldogan
F Aldogan
2021-10-29
Hele goede boekhouder waar ik zeker zeer tevreden mee ben. Altijd beschikbaar voor advies en wat een super service. Zeker aan te raden!
M K
M K
2021-10-14
Wegwijs is in 1 woord TOP! Het geeft onwijs veel rust en vertrouwen dat alles rond mijn boekhouding bij hen in goede handen is. Ik kan er altijd terecht met mijn vragen, niets is raar of te ingewikkeld. Absoluut een van de beste investeringen in mijn bedrijf.
I Gok
I Gok
2021-10-07
Top Boekhouder 👌
Huseyin Gurel
Huseyin Gurel
2021-10-06
Klantvriendelijk. Goed in zijn werk
Sad Sade
Sad Sade
2021-10-05
Op zoek naar een professioneel administratiekantoor die Jip en Janneke taal praat? Dan bent u bij dit kantoor aan het juiste adres! Ik ben onlangs overgestapt van een heel groot kantoor naar dit wat kleinere kantoor en ben hier ontzettend blij mee. Een op een contact is ontzettend fijn. Mijn contactpersoon is altijd bereikbaar wanneer ik hem nodig heb. Mijn administratie heeft een flinke bloei gekregen sinds mij overstap.
Niek Viveen
Niek Viveen
2021-09-15
Top Service, beste administratiekantoor van Den Haag
M Pacqué
M Pacqué
2021-09-11
Werk enige tijd met Wegwijs. Acht maanden later ben ik blij dat ik dat heb gedaan!

Veelgestelde vragen over belastingaangifte

Vanaf wanneer kan ik mijn belastingaangifte doen?

Elke jaar begint de aangifte inkomstenbelasting vanaf 1 maart. Vanaf deze periode is het mogelijk om de aangifte inkomstenbelasting van het voorgaande jaar in te dienen.

Ik heb een voorlopige aanslag ontvangen, wat nu?

We passen deze aan naar uw voorkeur, wilt u nog geen geld ontvangen of nog niks betalen omdat uw situatie onstabiel is? Wij kunnen u hiermee verder helpen!

Mijn partner en ik hebben een nieuw huis aangeschaft. Kunnen jullie ons helpen om dit te verwerken in de aangifte?

Zeker weten, we kunnen dit volledig uit handen nemen en komen terug met een concept waarin de hypotheekaftrek is verwerkt. Na uw akkoord dienen wij de aangifte in.

Is het voordelig om een boekhouder te nemen?

Ja, een goede boekhouder verdient zichzelf terug en zal alleen maar in uw voordeel werken.

Wat kan Wegwijs Administratie & Advies voor mij betekenen?

Wegwijs Administratie & Advies neemt al uw belastinggerelateerde zorgen weg. U hoort zich te focussen op andere zaken en niet op het bijbehorende papierwerk. Dat regelen wij voor u!

Neem contact op

Heeft u hulp nodig bij het doen van uw belastingaangifte? Onze experts helpen u graag verder. Bel ons via 070 222 33 77 of 06 34 14 65 71 of mail ons via info@wegwijsadministratie.nl. We nodigen u graag uit op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek om te kijken hoe wij u kunnen helpen, zodat uw aangiftes volledig en op tijd worden ingediend.

Schuiven naar boven