Fiscale aangifte

Wegwijs Administratie & Advies is expert op het gebied van het opstellen van fiscale aangiftes. Heeft u te maken met btw (omzetbelasting), vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting of loonbelasting? Wegwijs Administratie stelt graag de fiscale aangifte tijdig voor u op.

Hier leest u meer over wat we doen op het gebied van fiscale aangiftes. Heeft u vragen of wilt u direct met ons aan de slag? Neem dan contact met ons op.

financiële administratie
0
Deals gesloten
0
Ondernemers
0 +
jaar ervaring
aantal aangiftes ingediend
0
Aangiftes ingediend
fiscale aangiftes

Wegwijs Administratie & Advies helpt u op weg

Als ondernemer kan het soms lastig zijn om duidelijk zicht te hebben op welke belastingen u dient te betalen, welke fiscale aangiftes moeten worden ingediend en op welke termijn. Wegwijs biedt u graag een helpende hand!

We adviseren u over diverse fiscale vraagstukken en helpen u met uw aangiftes. U mag bijvoorbeeld alle belastingbrieven naar ons doorsturen. We handelen ze voor u af.

Als geregistreerd belastingconsulent zijn we op de hoogte van de persoonlijke situatie van onze klanten en komen we op voor al hun belangen.

Voor een tijdige belastingaangifte

De belastingaangifte dient u op tijd op te maken en in te leveren. Wegwijs verwerkt al uw gegevens tijdig en correct. Zo voorkomt u onnodige kosten. Ook zijn we op de hoogte van de aftrekposten, waardoor u nooit te veel belasting betaald.

Een heldere fiscale aangifte voor uw bedrijf

Uw bedrijf krijgt te maken met diverse fiscale aangiftes. Het team van Wegwijs Administratie & Advies heeft ruime kennis in diverse belastingen. Hieronder vindt u per type belasting onze werkzaamheden:

Omzetbelasting:

Vennootschapsbelasting:

Dividendbelasting

Door uw fiscale aangiftes uit handen te geven en door ons te laten verzorgen, bespaart u tijd en kunt u zich volledig richten op het ondernemen zelf. Dankzij de extra focus op uw core business zal uw bedrijf alleen maar sneller groeien, terwijl u uw fiscale zaken op orde zijn. Wegwijs Administratie en Advies is uw betrouwbare partner op het gebied van fiscaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en we dienen uw aangiftes zo snel mogelijk in.

We zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent belastingen en aangiftes. Elke bovenstaande aangifte wordt door een collega opgesteld en vervolgens nagekeken voor een tweede collega. Hierdoor waken wij ervoor dat de hoge kwaliteit altijd conform onze standaard is. Door juiste aangifte(s) in te dienen kunt u zorgen voor de verdere groei van uw bedrijf.

We begrijpen belastingzaken van a tot z!

Dankzij ons brede klantenbestand hebben we ruime ervaring opgedaan in het opstellen van de verschillende types fiscale aangiftes. We doen dit met veel expertise en plezier. Lees hieronder een korte uitleg per type fiscale aangifte.

Aangifte omzetbelasting

Dit is de btw oftewel de omzetbelasting die u per kwartaal moet indienen. In sommige gevallen moet dit zelfs op maandbasis. Dit wordt berekend aan de hand van te betalen btw minus de te vorderen belasting.

Aangifte vennootschapsbelasting

Heeft u een BV en wilt u de aangifte voor vennootschapsbelasting uitbesteden? We maken de jaarrekening en de aangifte vennootschapsbelasting op tegen een vast laag tarief. Hierbij kunt u rekenen op onze kennis van de mogelijke aftrekposten. Indien wenselijk kunnen we ook de publicatiestukken deponeren bij de Kamer van Koophandel (link kvk.nl).

Aangifte inkomstenbelasting voor uw eenmanszaak of VOF

Uiteraard verzorgen we ook de jaarlijkse aangifte inkomensbelasting. Hierbij houden we rekening met de aanwezige belastingaftrekmogelijkheden. Bijvoorbeeld:

 • oudedagsreserve
 • investeringsaftrek
 • MKB-winstvrijstelling
 • meewerkaftrek,
 • zelfstandigenaftrek
 • startersaftrek
 • algemene heffingskorting
 • arbeidskorting

Aftrekposten

Zijn bovenstaande aftrekposten niet voldoende? Dan kunnen we u altijd voorzien van uitgebreid advies over extra aftrekposten zoals:

 • Hypotheekrenteaftrek
 • Partnervergoeding
 • Omzetting rechtsvorm
 • Scholingskosten
 • Giften

Aftrekposten zijn kosten die u mag aftrekken van het belastbaar inkomen. Door die aftrekposten betaalt u mogelijk minder belasting. Dit is afhankelijk van de hoogte van de winst en aftrekposten waarop u recht heeft. Sommige aftrekposten zijn enkel van toepassing als u aan het urencriterium voldoet. U moet minimaal 1225 uur aan de onderneming en voor de onderneming gewerkt hebben. Op de website van de Kamer van Koophandel kunt u hier meer over lezen.

Ook zijn veel kosten aftrekbaar. Een aantal voorbeelden zijn:

 • Kosten aanschaf laptop
 • Kosten aanschaf toetsenbord/muis en scherm
 • Mobiel telefoon abonnement
 • Zakelijke verzekeringen
 • Werkkleding
 • Marketingkosten zoals website/visitekaartjes etc.
 • Kosten boekhouder of accountant
 • Huurkosten werkruimte
 • Reiskosten – 19 cent per kilometer

Onze dienstverlening

Wist u dat Wegwijs Administratie & Advies nog veel meer doet op het gebied van financiële dienstverlening naast het maken van fiscale aangiftes? We hebben een jong en dynamisch team dat u een compleet dienstenpakket aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan salarisadministratie, advies over herstructurering of het opstellen van jaarrekeningen. Onderstaande buttons geven u toegang tot meer informatie over onze diverse diensten.

Tarieven fiscale aangiftes

Wegwijs Administratie & Advies biedt klanten verschillende pakketten waarin we ook de fiscale aangiftes verwerken. Bekijk de pakketten hieronder. Bent u op zoek naar maatwerk? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op en leg ons uw wensen voor.

Standaard (ZZP)

v.a.

0
per maand

Meest gekozen (VOF)

v.a.

0
per maand

Uitgebreid (BV)

v.a.

0
per maand

Klantervaringen

Al ruim 12 jaar helpen we onze klanten naar alle tevredenheid. U vindt in ons portfolio verscheidene cases waarin we de fiscale aangifte verzorgen voor bedrijven in Den Haag, maar ook ver buiten de grenzen van de stad waar we gevestigd zijn. Hieronder leest u een stel recensies van onze klanten.
“Het succes van ieder bedrijf is in handen van een bekwame boekhouder. Voor The Energy Project Netherlands B.V. is dit precies zo. We kunnen ze iedereen aanraden.”

Klantervaring van The Energy Project Netherlands B.V.
The Energy Project Netherlands B.V.
The Energy Project Netherlands B.V. logo
“We zijn nu al meer dan een jaar geleden in zee gegaan met Wegwijs Administratie & Advies en het bevalt ons zeer goed. Het team van Wegwijs is erg professioneel, goed bereikbaar en verrichten grondig werk. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Daarom kunnen we Wegwijs absoluut aanraden!”

Klantervaring van Qlareti B.V.
Qlareti B.V.
Qlareti B.V. logo

Lees meer over fiscale aangiftes in onze blog

Wegwijs Administratie & Advies heeft door de jaren heen veel ervaring en kennis opgedaan wat betreft fiscale aangiftes. Heeft u vragen over dit onderwerp? Bekijk dan eens onze blog. Als ondernemer zijnde vindt u hier allerlei extra informatie over fiscale aangiftes. Bovendien houden we u via dit blog op hoogte van alle laatste ontwikkelingen.

administratie tips

3 gouden tips voor je administratie!

Ken jij dat ook? Dat je je administratieve taken maar blijft uitstellen als ondernemer?

factuur opmaken tips

Een aantal tips voor het opmaken van je factuur

Op het moment dat je factuur onduidelijk of onvolledig is, dan kan het zo zijn dat je minder snel betaald krijgt.

zelfstandigenaftrek voor zzpers

ZZP'ers en zelfstandigenaftrek

Zzp’ers zijn ondernemers en komen dus in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over fiscale aangiftes of bent u benieuwd naar onze werkwijze? We zijn telefonisch bereikbaar via 070 222 33 77 of 06 34 14 65 71. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor. De koffie en thee staat altijd klaar.
Schuiven naar boven