Financiële administratie 

Financiële administratie

Het hart van uw bedrijf is de financiële administratie. Het is dus uitermate belangrijk om de financiële administratie op rit te hebben.

Wij regelen alles omtrent uw administratie, zodat u als ondernemer u inzicht heeft op de inkomende en uitgaande geldstromen. Dit inzicht wilt u goed begrijpen om op basis hiervan de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Wij regelen alles omtrent uw administratie, zodat u als ondernemer u inzicht heeft op de inkomende en uitgaande geldstromen. Dit inzicht wilt u goed begrijpen om op basis hiervan de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Tijd voor een pensioenvoorziening?

Wanneer kan ik de Kleinschaligheids-investeringsaftrek (KIA) gebruiken ?

Tijd om te beleggen in een bedrijfspand?

Of tijd om kleinschalige activa aan te schaffen, zodat u kunt afschrijven?

Wegwijs Administratie & Advies voert niet alleen de administratie, maar adviseert u ook op financiële en fiscale vlakken.

Op gebied van financiële administratie kunnen wij het volgende voor u betekenen;

* inrichten en verwerken van (complexe) financiële administraties;
* controleren van financiële administraties;
* samenstellen van financiële jaarstukken, zoals jaarverslagen en -rekeningen;
* begeleiden bij accountantscontroles en subsidiecontroles;
* opstellen van begrotingen en prognoses;
* begeleiden van voorbereiden dossier tav de accountantscontrole of samenstelverklaringen

Klantervaringen

Elke mening telt, bekijk daarom wat onze relaties over ons te zeggen hebben.

Wij werken al een geruime tijd naar tevredenheid met Wegwijs. Ze helpen ons, als bedrijf dat buiten de EU is gevestigd, geregeld met complexe BTW-vraagstukken en de administratieve verwerking daarvan. Hun kennis reikt erg ver en vandaar dat wij hopen nog lang samen te kunnen werken!
Globawork
“Als ondernemer wil ik me liever niet bezighouden met administratie. Onze samenwerking met Wegwijs Administratie & Advies verloopt zeer prettig. Ze adviseren ons op alle vlakken van boekhouding, zoals btw vraagstukken en investeringsmogelijkheden.”

Cutz by Kubi
Als ondernemer wil ik me liever niet bezig houden met de administratie. Onze samenwerking met Wegwijs Administratie loopt zeer prettig. Wegwijs Administratie adviseert ons op alle vlakken zoals BTW vraagstukken en investeringsmogelijkheden.
Cutz by Kubi

Het kan zijn dat u nog vragen heeft..

Gelukkig staat de koffie en thee bij ons altijd klaar! We nodigen u graag uit om vrijblijvend met ons te bellen via 06 34146571 of maakt u een afspraak bij ons op kantoor.

Schuiven naar boven