Financiële administratie 

Financiële administratie uitbesteden

Wegwijs Administratie & Advies is expert op het gebied van financiële administratie en is dé boekhouder in Den Haag. Met ruim 12 jaar ervaring op gebied van financiële administraties, controles en samenstellen van jaarrekeningen binnen diverse branches hebben we geruime ervaring.

financiële administratie
0
Deals gesloten
0
Ondernemers
0
jaar ervaring
aantal aangiftes ingediend
0
Aangiftes ingediend
financiële administratie uitbesteden

Administratie via Wegwijs

Wegwijs Administratie & Advies beschikt over een gemotiveerd team met jarenlange ervaring. Elke cliënt werkt samen met een ervaren medewerker en krijgt advies op maat. Wanneer u erom vraagt, maar ook op ons eigen initiatief.

Bent u opzoek naar wat inspiratie? Ons team zit vol ideeën om uw financiële administratie naar een hoger niveau te tillen.

Efficiënte en transparante samenwerking

Bij het aanleveren van de benodigde stukken heeft u ook een oriënterend gesprek met een van onze medewerkers. Hierbij legt u ons uw wensen voor en maken we onze plannen voor uw ondernemer inzichtelijk.

Zodra u de stukken heeft aangeleverd houden we uw financiële administratie secuur bij. Daarnaast bieden we al onze klanten handvaten om de administratie zo goed mogelijk bij te houden. Onder andere met een introductie e-mail en een korte uitleg over de benodigdeheden en hoe u uw stukken moet opleveren.

Samen gaan we voor groei van uw bedrijf

Ons team bestaat uit bevlogen en dynamische financieel experts. Ze zorgen niet alleen voor een feilloze financiële administratie, maar denken ook met u mee. We horen graag wat uw wensen zijn en vertellen u alles over de mogelijkheden.

Het is ons streven om u te helpen het allerbeste uit uw onderneming te halen. Daarom geloven we in een open vorm van communicatie, waar we verbeterpunten eerlijk met elkaar bespreken. We zetten al onze kennis en kunde in, zodat u niet alleen met uw bedrijf groeit, maar ook als ondernemer zelf.

Onze dienstverlening

Wegwijs Administratie & Advies biedt u een compleet dienstenpakket voor uw financiële administratie. Van fiscale aangiftes en jaarrekeningen tot salarisadministratie en herstructurering. Lees meer over onze diensten via onderstaande buttons.

Tarieven financiële administratie

Onderstaande tarieven zijn een gemiddelde inschatting van de maandelijkse kosten. Omdat voor ons geen klant hetzelfde is, kijkt een van onze medewerkers naar een aantal factoren om tot een juist (maand)tarief te komen. Deze zal in afstemming met u gevormd worden. Zo betaalt u nooit teveel en stemmen we onze diensten volledig af op uw wensen en behoeften.

Standaard (ZZP)

v.a.

0
per maand

Meest gekozen (VOF)

v.a.

0
per maand

Uitgebreid (BV)

v.a.

0
per maand

Klantervaringen financiële administratie

In ons 12-jarige bestaan hebben we veel ervaring opgedaan en een flink portfolio opgebouwd met tevreden klanten. Daar zijn we trots op! We delen graag een aantal reviews van onze klanten met u:

“Het succes van ieder bedrijf is in handen van een bekwame boekhouder. Voor The Energy Project Netherlands B.V. is dit precies zo. We kunnen ze iedereen aanraden.”

Klantervaring van The Energy Project Netherlands B.V.
The Energy Project Netherlands B.V.
The Energy Project Netherlands B.V. logo
“We zijn nu al meer dan een jaar geleden in zee gegaan met Wegwijs Administratie & Advies en het bevalt ons zeer goed. Het team van Wegwijs is erg professioneel, goed bereikbaar en verrichten grondig werk. Ze staan altijd voor je klaar als je vragen hebt. Daarom kunnen we Wegwijs absoluut aanraden!”

Klantervaring van Qlareti B.V.
Qlareti B.V.
Qlareti B.V. logo

financiële administratie blogs

Zoekt u meer informatie over financiële administratie? Wegwijs Administratie & Advies is al 12 jaar een begrip in Den Haag en omstreken. We delen graag onze expertise in onze blog, waar u als ondernemer veel tips en trucs meeneemt en de laatste ontwikkelingen op gebied van financiële administratie meekrijgt. Zo blijft u op de hoogte.

administratie tips

3 gouden tips voor je administratie!

Ken jij dat ook? Dat je je administratieve taken maar blijft uitstellen als ondernemer?

factuur opmaken tips

Een aantal tips voor het opmaken van je factuur

Op het moment dat je factuur onduidelijk of onvolledig is, dan kan het zo zijn dat je minder snel betaald krijgt.

zelfstandigenaftrek voor zzpers

ZZP'ers en zelfstandigenaftrek

Zzp’ers zijn ondernemers en komen dus in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u weten hoe we uw financiële administratie naar een optimaal niveau kunnen brengen? Neem telefonisch contact met ons op via 070 222 33 77 of 06 34 14 65 71 of kom geheel vrijblijvend langs in ons kantoor, waar de koffie en thee altijd voor u klaarstaat.

Schuiven naar boven