Boekhouder Rijswijk

Boekhouder in Rijswijk en omgeving gezocht om uw boekhouding A tot Z te laten inboeken? Wilt u uw boekhouding laten inboeken of heeft u hulp nodig bij diverse belastingzaken? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Of u nu een bedrijf heeft of uw particuliere boekhouding uit handen wilt geven. Beiden zijn mogelijk.

boekhouder den haag
0
Deals gesloten
0
Ondernemers
0
jaar ervaring
aantal aangiftes ingediend
0
Aangiftes ingediend
boekhouder in den haag

De boekhouder in Rijswijk

Wegwijs Administratie & Advies geeft de kwaliteit van een accountant voor de prijs van een boekhouder. Alle zaken zijn bij ons transparant en eerlijk. Door onze jarenlange ervaring kunnen we de kwaliteit van uw dossier waarborgen. 

Efficiënte boekhouding

Met ons jong en ervaren team kunnen we de boekhouding altijd
op een efficiënte manier in orde hebben. Ook benieuwd naar hoe we dit doen?

Neem gerust contact met ons op en vertel ons uw wensen.

administratie tips

Uw persoonlijke boekhouder in
Rijswijk

U levert de bonnetjes en facturen aan, wij zorgen ervoor dat uw administratie helemaal op orde is. Periodiek is het mogelijk om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met één van onze specialisten. In Rijswijk zijn wij de boekhouder met voldoende kennis en ervaring.

Door uw boekhouding over te laten aan onze specialisten, kunt u zich richten op wat u écht belangrijk vindt.

De diensten van Wegwijs Administratie & Advies

Naast dat uw boekhouding in goede handen is bij Wegwijs Administratie & Advies, bieden wij een compleet all-in pakket aan financiële dienstverlening. Laat uw salarisadministratie, fiscale aangiftes en jaarrekeningen met een gerust hart over aan onze experts. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen door onze diensten te bekijken.

Tarieven boekhouder Rijswijk

Uiteraard begrijpen wij dat elke onderneming verschillend is. Een prijsopgave voor de boekhouding is dan ook altijd een specifieke aangelegenheid. Om te voorkomen dat u onnodig betaald, hebben we hieronder vanaf prijzen gepresenteerd. 

Standaard (ZZP)

v.a.

0
per maand

Meest gekozen (VOF)

v.a.

0
per maand

Uitgebreid (BV)

v.a.

0
per maand

Onze tevreden klanten

Veel tevreden klanten gingen u al voor. En daar zijn we trots op. In Den Haag en ver daarbuiten hebben we als boekhouder een goede naam opgebouwd wat betreft administratie, boekhouding, fiscale uitdagingen, juridische kwesties en meer. Hieronder vindt u een aantal reviews van onze klanten.

Lees onze blogs over boekhouden

Onze ervaren boekhouders kennen alle kneepjes van het vak en delen hun expertise graag met u. We houden onze kennis up-to-date door de laatste ontwikkelingen op het gebied van boekhouding op de voet te volgen. Bekijk hieronder onze blogs en ontdek handige tips en weetjes.

administratie tips

3 gouden tips voor je administratie!

Ken jij dat ook? Dat je je administratieve of boekhoudkundige taken als ondernemer maar blijft uitstellen?

factuur opmaken tips

Een aantal tips voor het opmaken van je factuur

Op het moment dat je factuur onduidelijk of onvolledig is, dan kan het zo zijn dat je minder snel betaald krijgt.

zelfstandigenaftrek voor zzpers

ZZP'ers en zelfstandigenaftrek

Zzp’ers zijn ondernemers en komen dus in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek. Hoe zit dit en hoe verwerk je dit als boekhouder?

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze boekhoudingspakketten en hoe we te werk gaan? Neem gerust contact met ons op via 070 222 33 77 of 06 34 14 65 71. U bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor. De koffie en thee staan voor u klaar.

Schuiven naar boven