Boekhouder Leiden

Bent u geïnteresseerd in een betrouwbare boekhouder in Leiden of omgeving? De deskundigen van Wegwijs Administratie & Advies zijn er voor u. Met veel toewijding verzorgen we een volledig pakket aan financiële diensten voor ondernemers in allerhande sectoren. Door uw boekhouding uit handen te geven aan een professional, kunt u zich onbekommerd richten op uw bedrijf.

boekhouder leiden
0
Deals gesloten
0
Ondernemers
0
jaar ervaring
aantal aangiftes ingediend
0
Aangiftes ingediend
boekhouder in leiden

Hét boekhoudkantoor voor Leiden

Het onderhouden van uw boekhouding kan een hoop tijd in beslag nemen. Nauwkeurigheid is essentieel en er komen een hoop verschillende aspecten en regelgevingen bij kijken. Wegwijs Administratie & Advies Den Haag assisteert ondernemers in Leiden door hen alle werkzaamheden met betrekking tot de boekhouding uit handen te nemen. Openheid, betrouwbaarheid en resultaatgerichtheid: dát is wat onze administrateurs karakteriseert.

Efficiënte boekhouding

Bespeurt u dat uw boekhouding overtollig veel tijd in beslag neemt of ziet u op sommige momenten door de bomen het bos niet meer? De deskundige boekhouders van Wegwijs Administratie & Advies ondersteunen u graag. We bieden volledig verzorgde boekhoudservice van a tot z en zijn altijd te bereiken als u verzoeken heeft.

Neem gerust contact met ons op en vertel ons  over uw wensen.

salaris administratie leiden
boekhouder leiden administratie tips

Uw persoonlijke administrateur in Leiden

Bij Wegwijs Administratie & Advies gaan we graag nét een stapje verder als het gaat om een persoonlijke aanpak en servicegerichtheid. Ondernemers in Leiden en omgeving appreciëren vooral de betrokken houding van onze boekhouders. Met nauwkeurige administratie, zuiver advies en duidelijke communicatie overtuigen we u graag van onze diensten. Zo haalt u het maximale uit uw boekhouding én onderneming.

Door uw boekhouding over te laten aan onze specialisten, kunt u zich richten op wat u écht van belang vindt.

De diensten van Wegwijs Administratie & Advies

Niet alleen uw boekhouding kunt u met een gerust hart overlaten aan Wegwijs Administratie & Advies, we bieden een volledig pakket aan financiële dienstverlening. Onder andere uw salarisadministratie, fiscale aangiftes en jaarrekeningen zijn in goede handen bij onze specialisten. Neem een kijkje bij onze diensten en kom erachter wat we voor u kunnen betekenen.

Tarieven boekhouder Leiden

Vanzelfsprekend is geen bedrijf hetzelfde en is administratie daarom altijd maatwerk. We stemmen onze dienstverlening en bijbehorende kosten dan ook graag af op uw voorkeuren. Zo haalt u het meeste uit uw boekhouding en betaalt u nooit onnodig voor diensten die u niet gebruikt. Zie hieronder onze diverse boekhoudpakketten voor ondernemers.

Standaard (ZZP)

v.a.

0
per maand

Meest gekozen (VOF)

v.a.

0
per maand

Uitgebreid (BV)

v.a.

0
per maand

Onze tevreden klanten

Bent u benieuwd naar onze diensten? Veel bedrijven gingen u al voor. In Leiden en omgeving staan we bekend als betrouwbare boekhouder die kwaliteit hoog in het vaandel heeft. Of het nu om boekhouding, administratie, juridische onderwerpen of fiscale kwesties gaat: onze experts staan voor u klaar. Lees hieronder reviews van onze tevreden klanten.

Lees onze blogs over boekhouden

Onze administrateurs kennen alle ins en outs als het gaat om boekhouding en delen hun kennis graag met u. We blijven up-to-date door de laatste actualiteiten op het gebied van boekhouding nauwlettend in de gaten te houden. Lees onze blogs en ontdek interessante tips en weetjes.

administratie tips

3 gouden tips voor je administratie!

Ken jij dat ook? Dat je je administratieve taken maar blijft uitstellen als ondernemer?

factuur opmaken tips

Een aantal tips voor het opmaken van je factuur

Op het moment dat je factuur onduidelijk of onvolledig is, dan kan het zo zijn dat je minder snel betaald krijgt.

zelfstandigenaftrek voor zzpers

ZZP'ers en zelfstandigenaftrek

Zzp’ers zijn ondernemers en komen dus in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze boekhoudingspakketten en bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem contact met ons op via 070 222 33 77 of 06 34 14 65 71. U bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor. De koffie en thee staan klaar!

Schuiven naar boven