Wegwijs Administratie - boekhouder Den Haag

Op zoek naar een goede boekhouder in Den Haag? Wegwijs Administratie & Advies helpt ondernemers in Den Haag die willen groeien! Ontdek ons uitgebreide dienstenpakket voor administratie met onder andere boekhouding, salarisadministratie, advies en herstructurering en fiscale vraagstukken. Lees meer over deze diensten op onze website of neem direct contact met ons op.

boekhouder den haag
boekhouder in den haag

Uw boekhouder in Den Haag en omstreken

Bij boekhouder Den Haag, Wegwijs Administratie & Advies, staat u als klant centraal. Onze diensten kennen een hoge kwaliteit tegen lage prijzen. In Den Haag en omstreken staan we dan ook bekend als de boekhouder die gaat voor groei van zijn klanten, zonder identiteitsverlies.

De beste boekhoud-oplossing

Onze benadering is open, eerlijk en oplossingsgericht. Wij zijn uw boekhouder voor alle vraagstukken betreffende administratie, boekhouding en fiscale en juridische kwesties. Wij nemen u deze taak graag uit handen met onze betrokken en innovatieve werkwijze. U kunt door het uitbesteden van de boekhouding aan Wegwijs Administratie & Advies Den Haag tijd, energie en geld besparen. Zo kunt u zich gaan richten op waar u echt goed in bent

Efficiënt boekhouden

Heeft u het idee dat uw boekhouding efficiënter en beter kan? De boekhouders van Wegwijs Administratie & Advies Den Haag staan voor u klaar. Onze goede bereikbaarheid en ruime openingstijden maken de samenwerking aangenaam. Neem contact op en leg ons uw wensen voor. Onze collega’s kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en komen u graag te hulp.

boekhouder den haag afspraken
0
Deals gesloten
boekhouder in den haag voor ondernemers
0
Ondernemers
boekhouder met ervaring in den haag
0 +
jaar ervaring
boekhouder den haag aangifte
0
Aangiftes ingediend

Wegwijs Administratie & Advies Den Haag: geen standaard administratiekantoor

Bij Wegwijs Administratie Den Haag is alles net iets anders. Het stukje persoonlijke aandacht, de warme koffie die altijd klaar staat en de persoonlijke band met een van onze adviseurs. Wij snappen dat een boekhouder niet alleen uw administratie hoort in te kloppen, maar juist een stap verder hoort te gaan. Juist doordat we ervaren zijn, to-the-point en betrokken, betekent dit maximale winst!

Iedere ondernemer is anders en daarom is ook geen enkele boekhouding hetzelfde. Onze dienstverlening en daarbij onze tarieven, stemmen we dan ook af op uw wensen. We bieden verschillende pakketten aan voor ondernemers. Wilt u bijvoorbeeld een eenmanszaak beginnen of denkt u aan een omzetting van eenmanszaak naar BV? Bekijk onze boekhoud-pakketten hieronder. Ze zijn volledig op maat leverbaar. Zo betaalt u niet voor diensten die u niet nodig heeft en krijgt u waar voor uw geld.

Standaard (ZZP)

v.a.

0
per maand

Meest gekozen (VOF)

v.a.

0
per maand

Uitgebreid (BV)

v.a.

0
per maand

Wat zeggen onze klanten?

Veel tevreden klanten gingen u al voor. En daar zijn we trots op. In Den Haag en ver daarbuiten hebben we als boekhouder een goede naam opgebouwd wat betreft administratie, boekhouding, fiscale uitdagingen, juridische kwesties en meer. Hieronder vindt u een aantal reviews van onze klanten

Gebaseerd op 32 recensies.
Muhammed Kocak
Muhammed Kocak
2021-11-09
De juiste informatie gekregen om mooie stappen te kunnen nemen met mijn bedrijf voor succes!!! Zeer tevreden! Ga zo door jongens!!
F Aldogan
F Aldogan
2021-10-29
Hele goede boekhouder waar ik zeker zeer tevreden mee ben. Altijd beschikbaar voor advies en wat een super service. Zeker aan te raden!
M K
M K
2021-10-14
Wegwijs is in 1 woord TOP! Het geeft onwijs veel rust en vertrouwen dat alles rond mijn boekhouding bij hen in goede handen is. Ik kan er altijd terecht met mijn vragen, niets is raar of te ingewikkeld. Absoluut een van de beste investeringen in mijn bedrijf.
I Gok
I Gok
2021-10-07
Top Boekhouder 👌
Huseyin Gurel
Huseyin Gurel
2021-10-06
Klantvriendelijk. Goed in zijn werk
Sad Sade
Sad Sade
2021-10-05
Op zoek naar een professioneel administratiekantoor die Jip en Janneke taal praat? Dan bent u bij dit kantoor aan het juiste adres! Ik ben onlangs overgestapt van een heel groot kantoor naar dit wat kleinere kantoor en ben hier ontzettend blij mee. Een op een contact is ontzettend fijn. Mijn contactpersoon is altijd bereikbaar wanneer ik hem nodig heb. Mijn administratie heeft een flinke bloei gekregen sinds mij overstap.
Niek Viveen
Niek Viveen
2021-09-15
Top Service, beste administratiekantoor van Den Haag
M Pacqué
M Pacqué
2021-09-11
Werk enige tijd met Wegwijs. Acht maanden later ben ik blij dat ik dat heb gedaan!
“Het succes van ieder bedrijf is in handen van een bekwame boekhouder. Voor The Energy Project Netherlands B.V. is dit precies zo. We kunnen ze iedereen aanraden.”

The Energy Project Netherlands B.V.
“Als ondernemer wil ik me liever niet bezighouden met administratie. Onze samenwerking met Wegwijs Administratie & Advies verloopt zeer prettig. Ze adviseren ons op alle vlakken van boekhouding, zoals btw vraagstukken en investeringsmogelijkheden.”

Cutz by Kubi
“We werken nu meer dan een jaar met Wegwijs Administratie & Advies en de service en kwaliteit is uitstekend. Zeer professioneel, betrouwbaar en grondig. Ze hebben antwoord op iedere vraag. We raden hun diensten ten zeerste aan!”

Qlareti B.V.

Blogs over boekhouden en administratie

Je boekhouding en administratie op orde houden? Laat het aan een professionele boekhouder over! De boekhouders van Wegwijs Administratie & Advies Den Haag delen graag hun expertise op het gebied van administratie, boekhouden en fiscaliteit. We schrijven regelmatig informatieve blogs waar u als ondernemer diverse tips en handigheden uit kunt halen. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wereld van het boekhouden door ons blog in de gaten te houden.

administratie tips

3 gouden tips voor je administratie!

Ken jij dat ook? Dat je je administratieve of boekhoudkundige taken als ondernemer maar blijft uitstellen?

factuur opmaken tips

Een aantal tips voor het opmaken van je factuur

Op het moment dat je factuur onduidelijk of onvolledig is, dan kan het zo zijn dat je minder snel betaald krijgt.

zelfstandigenaftrek voor zzpers

ZZP'ers en zelfstandigenaftrek

Zzp’ers zijn ondernemers en komen dus in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek. Hoe zit dit en hoe verwerk je dit als boekhouder?

Wat maakt Wegwijs Administratie & Advies Den Haag uniek?

Er zijn talloze administratiekantoren in Den Haag, Rijswijk & omstreken. Wegwijs Administratie, dé Boekhouder in Den Haag, werkt net op een andere manier. Door gebruik te maken van een maandelijkse all-in prijs krijg je op maat gerichte en persoonlijke aandacht.

Wij maken gebruik van het administratieprogramma Snelstart, waarbij u altijd inzicht heeft op uw boekhouding. Ook kunnen we een bankkoppeling maken waardoor u real-time inzicht kan hebben op uw boekhouding. Wel zo handig als u even snel een beslissing wilt nemen.

Heeft u de intentie om een eigen bedrijf op te richten?

Een bedrijf oprichten brengt wat werk met zich mee. Met onze ruime ervaring kunnen we u adviseren over de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de rechtsvorm, de bank en de bevoegdheden binnen het bedrijf. Wij kunnen zelf een afspraak regelen met de notaris voor een inschrijving van een BV. Afhankelijk van de rechtsvorm, kunnen wij de administratie inrichten.

Wegwijs Administratie Den Haag helpt graag starters

Wij vinden het leuk om starters te begeleiden, vandaag ook wat tips & tricks geschreven door uw boekhouder in Den Haag, Wegwijs Administratie & Advies.

Mag u een factuur versturen? Denk dan aan de volgende punten:

– NAW gegevens van uw bedrijf;
– BTW nummer uw bedrijf;
– NAW gegevens koper;
– KvK nummer;
– Factuurnummer & factuurdatum;
– Omschrijving diensten & leveringen;
– BTW percentage.

Aanlevering bij Wegwijs - dé Boekhouder van Den Haag!

Omdat wij als kantoor innovatief en vooruitstrevend zijn, vinden we een automatische koppeling met uw bank erg belangrijk. Indien deze er niet is, dan zouden we graag elke kwartaal een MT940 bestand vanuit de bank willen ontvangen. Hieronder hebben we een kort lijstje van de aanleverwijze bij Wegwijs Administratie & Advies. Hoe aan te leveren? Graag als zip-bestand.

– Een mapje of bestand met de pdf’s van de verkoopfacturen;
– Een mapje met de pdf van de bankafschriften (in PDF en MT940);
– Een mapje met de kilometers;
– Een mapje met de per kas betaalde bonnen/facturen;
– Kasbonnen op volgorde van datum;
– Een mapje met de crediteuren per kwartaal (nog niet betaalde posten).

Boekhouding op maat

Geen bedrijf is hetzelfde, hierdoor bied Wegwijs Administratie & Advies diverse pakketten, special aangepast aan verschillende soorten ondernemers: van starter tot DGA. Elk pakket gaat gepaard met een vast maandbedrag, vanaf €89,- ex BTW.

Als toonaangevende boekhouder in Den Haag en omstreken helpt Wegwijs Administratie je bij de boekhouding, de aangiftes omzetbelasting, de jaarrekening, de salarisadministratie, en nog veel meer.

Graag maken wij kennis

Wegwijs Administratie – dé boekhouder in Den Haag vind het belangrijk dat u pro-actief advies krijgt. Dit is geheel vrijblijvend als u een all-in pakket afsluit. Alle cijfers krijgen bij ons een toelichting welke we gebruiken voor de jaarrekening. Na de opmaak van de jaarrekening zorgen we ook voor de voorbereiding van de aangifte inkomstenbelasting. Ook hier geven we advies inzake de (mogelijke) aftrekposten. Wilt u vrijblijvend kennis maken? Plan dan een adviesgesprek in met een van onze medewerkers. U zult direct al te weten komen wat u maandelijks kwijt zal zijn. Neem nu contact op!

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over onze werkwijze en producten op het gebied van boekhouding? We nodigen u uit voor een telefonisch gesprek via 070 222 33 77 of 06 34 14 65 71 of een afspraak op ons kantoor in Den Haag. De koffie en thee staan altijd voor je klaar.
Schuiven naar boven